Kjøkken
- Kjølerommet skal være tømt
- Alt av kopper og kar som er brukt på arrangementet skal være vasket skikkelig, tørket og satt på plass ved riktig plassering i reoler og skap.
- Knust dekketøy og utstyr erstattes og utleier skal varsles ved arrangementets slutt.
Sal
- Alle stoler skal være stablet 10 i høyden og kjørt inn på stolrommet. Rengjør dem om de har sølete stolben, sete o.l.
- Alle bord skal være vasket og tørket over med en tørr klut.
- 1.20-bordene skal stables på vogntralle. Maks 12 bord i høyden.
- 1.80-bordene settes to og to oppå hverandre inne i salen. Sørg for at de er rengjort og tørre før dette blir gjort.
- Bardisken skal være rengjort
Toalett
- Se over toalettene. Ved eventuelt oppkast eller om noen har hatt den kinesiske magesyken shu-tu… VASK!
Generelt
- Ved meget skitne gulv… mopp over de verste områdene med en våt mopp i sal, gang, kjøkken og toalett.
- Alt av søppel fra toaletter og kjøkken skal kastes i containeren.
Uteareal
- Plukk søppel, sneiper, snusposer, kost terrassen og vask over utebenkene.
Utstyr for renhold finnes på bøttekottet vis a vis toalettene.