Sjekkliste sluttrenhold

Kjøkken

  • Kjølerommet skal være tømt
  • Alt av kopper og kar som er brukt på arrangementet skal være vasket skikkelig,tørket og satt på plass ved riktig plassering i reoler og skap.
  • Knust dekketøy og utstyr erstattes og utleier skal varsles ved arrangementets slutt.

Sal

  • Alle stoler skal være stablet 10 i høyden og kjørt inn på stolrommet. Rengjør dem om de har sølete stolben,sete o.l.
  • Alle bord skal være vasket og tørket over med en tørr klut..
  • 1.20-bordene skal stables på vogntralle. maks 12 bord i høyden.
  • 1.80-bordene settes to og to oppå hverandre inne i salen. Sørg for at de er rengjort og tørre før dette blir gjort.
  • Bardisken skal være rengjort

Toalett

  • Se over toalettene. Ved eventuelt oppkast eller om noen har hatt den kinesiske magesyken shu-tu… VASK!

Generelt

  • Ved meget skitne gulv… mopp over de verste områdene med en våt mopp i sal,gang,kjøkken og toalett.
  • Alt av søppel fra toaletter og kjøkken skal kastes i containeren.

Uteareal

  • Plukk søppel,sneiper,snusposer,kost terrassen og vask over utebenkene.

Utstyr for renhold finnes på bøttekottet vis a vis toalettene.